RESIDENCIAL PLURIFAMILIAR Projecte de 15 Habitatges, Locals i Pàrking a MOLINS DE REI. Projecte de 2 Habitatges, Local i Soter­rani a SANT ANDREU DE LA BARCA. Projecte de 2 Habitatges, Local i Garatge a SANT CUGAT. Projecte de 14 Habitatges, Local y Pàrking a SANT CUGAT. Projecte de 3 Habitatges i Locals a TONA. Projecte 5 Habitatges apaironats a PALAU DE PLEGAMANS. Projecte de 26 habitatges al carrer Borrell xamfrà amb el carrer Diputació de SANT CUGAT. Projecte de 4 Habitatges, local i aparcament  al carrer Montserrat de SANT CUGAT .Projecte de 13 habitatges al carrer Monestir de SANT CUGAT.  Projecte de 8 Habitatges, Locals i aparcament al carrer Valldoreix de SANT CUGAT. Projecte de 7 Habitatges i local a l’Avinguda de Cerdanyola de SANT CUGAT. Projecte de 4 Habitatges i local al carrer d’indústria  de SANT CUGAT. Projecte de13 Habitatges i aparcament al carrer Monestir i Diputació de SANT CUGAT. Projecte de 12 habitatges locals i aparcament a l’Avinguda de Cerdanyola  de SANT CUGAT. Projecte de 2 habitatges i local a la Plaça Dr. Galtes de SANT CUGAT. Projecte de 11 Habitatges i  local al carrer Sepúlveda de Barcelona. Projecte de 2 Habitatges i locals al carrer Dr. Murillo de SANT CUGAT. Projecte de 16 Habitatges, local i aparcament al Passeig de Sant Magí de SANT CUGAT. Projecte de 15 habitatges, locals i aparcaments al carrer Abat Armengol de SANT CUGAT. Projecte de 64 habitatges, 2000 m2 de locals i 360 places d’aparcament soterrat al sector de la Guinardera, illa R11 de SANT CUGAT. Projecte de 8 habitatges i locals al carrer Abat Guillem d’ Avinyó de Sant Cugat Projecte de 5 habitatges i local al carrer Sant Antoni, de COLLBATÓ. Projecte de 40 habitatges i aparcament soterrat a LA FLORESTA, SANT CUGAT.

RESIDENCIAL UNIFAMILIAR Projecte 1 Habitatge a TEIA. Projecte 1 Habitatge a VILASSAR. Projecte 1 Habitatge entre mitgeres a SANT CUGAT. Projecte de Granja i Ampliació Masia a LA ROCA. Projecte 1 Habitatge al carrer Bernat d ’Esclot de SANT CUGAT. Projecte 1 Habitatge a CASTELLVELL DEL CAMP. Projecte 1 Habitatge a CASTELLBISBAL. Projecte de 2 habitatges unifamiliars a SANT CUGAT. Projecte 2 habitatges a LA FLORESTA. Projecte 1 habitatge a BELLATERRA. Projecte 1 habitatge a CAN CORTÉS de SANT CUGAT. Projecte 1 habitatge a SEVA. Projecte 1 habitatge a RODA DE BARÀ.

EQUIPAMENTS Reforma i Ampliació del Pavelló i Sala esportiva Municipal de  SANT CUGAT DEL VALLÈS.  Reforma  del  CRAI  del Campus Catalunya de La Universitat Rovira i Virgili de TARRAGONA. Reforma del CRAI del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili de TARRAGONA

INDUSTRIAL Projecte de nau a MOLINS DE REI.  Projecte de 3 naus a ST. ANDREU DE LA BARCA.

REHABILITACIÓ Reforma d’habitatge a la Rambla Ribera de SANT CUGAT. Reforma d’edifici plurifamiliar al carrer Sabadell de SANT CUGAT. Reforma d'habitatge Unifamiliar a la CERDANYA. Reforma d'habitatge Unifamiliar a al carrer Pahissa de SANT CUGAT. Rehabilitació edifici al carrer Sallés de SANT CUGAT. Reforma habitatge al carrer Santa Maria de SANT CUGAT.  Rehabilitació i Ampliació habitatge Plurifamiliar a la CERDANYA.  Reforma d’habitatge al carrer dels Marges de SANT CUGAT. Reforma i ampliació de casa pairal a la CERDANYA.  Reforma y Ampliació habitatge al carrer de la Tórtora de SANT CUGAT, Rehabilitació de Local Comercial al carrer Santa Maria de SANT CUGAT.  Reforma d’edifici plurifamiliar al carrer Sant Antoni de SANT CUGAT. Reforma de Bar- Restaurant al carrer Santa Maria de SANT CUGAT. Rehabilitació i Ampliació del Pavelló i Sala esportiva Municipal de SANT CUGAT. Reforma i ampliació d’un habitatge al carrer Adrià Pardos de SANT CUGAT. Reforma i ampliació d’un habitatge al Passeig del Baixador de SANT CUGAT. Rehabilitació i ampliació de 4 habitatges al carrer Can Mates de SANT CUGAT. Reforma i ampliació d’habitatge unifamiliar al carrer Puigmal de VILADECAVALLS. Reforma de local comercial al carrer Santa Maria de SANT CUGAT. Rehabilitació i canvi d’ús de dos habitatges al carrer Sant Antoni de SANT CUGAT. Rehabilitació d’edifici plurifamiliar de dos habitatges al carrer Hospital de SANT CUGAT.

COL·LABORACIONS 1996-2008. Tècnic d'inspecció d'edificis ITeC, per la detecció de patologies del parc d'habitatges gerencials per ADIGSA
2000-2004. Redacció de Plans de Manteniment per l'ITeC en edificis existents de INMOBILIARIA COLONIAL
2000-2004. Inspecció i elaboració d'informes bianuals per l'ITeC, sobre l'estat de conservació del parc d'edificis de INMOBILIARIA COLONIAL
1999-2005. Tècnic d'inspecció d'edificis d'habitatges amb la redacció de Dictàmens Tècnics sobre l'estat de conservació i de manteniment per al CENTRE TÈCNIC I DE COOPERACIÓ PER LA REHABILITACIÓ DE CATALUNYA (CTR)
2005-2008. Tècnic d'inspecció d'edificis d'habitatges amb redacció dels Test de l'Edifici (TEDI) per al CoAC
2009. Col·laboració en la elaboració dels criteris destinats a la rehabilitació del parc d'habitatges de cinc barris de Sabadell.
2010.
Col·laboració en la elaboració dels criteris amb redacció d'informes per a edificis d'habitatges de diversos barris de Sabadell.